Koudasfalt kopen

Bij Infranology kunt u koudasfalt kopen. Infranology verkoop INSTAMAK koudasfalt voor Nederland. Maar wat is nu de reden waarom u koudasfalt zal kopen? Koudasfalt van INSTAMAK is een permanente reparatie van een gat of scheur in het wegdek. Het is snel en eenvoudig, iedereen kan INSTAMAK koudasfalt verwerken. Ook hoeft u verder weinig gereedschap bij u te hebben. Met een bezem, handstamper/trilplaat en een scherp kunt u INSTAMAK koudasfalt verwerken.

 

INSTAMAK koudasfalt

  • INSTAMAK koudasfalt is direct overrijdbaar
  • Oplosmiddel arm
  • Toepasbaar op verschillende wegen met verschillend soort verkeer
  • Verwerkbaar bij temperaturen van -40 graden tot +60 graden
  • Is verwerkbaar met warm asfalt

 

Het doet wat wij beloven!

 

Meer product informatie vindt u op de productpagina van Infranology over koudasfalt.

 

Infranology helpt graag met het uitzoeken van de juiste korrelgradatie. Dit is van belang voor de kwaliteit van uw reparatie. Infranology streef naar het beste resultaat, ook staat service bij ons heel hoog. U kunt ook altijd terecht bij ons met vragen over het koudasfalt kopen, verwerken of vragen over andere producten van ons.

 

Infranology heeft zich gespecialiseerd in mortels, koudasfalt, straatlagen, voegvullingen en halfverhardingen. Door rekening te houden met verschillende aspecten per productgroep die van belang zijn voor de kwaliteit is Infranology in staat in iedere situatie een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden. Het product koudasfalt is het beste koudasfalt in Nederland, langdurige reparaties die snel te verwerken zijn. Heeft u interesse in koudasfalt kopen, dan kunt u het bestelformulier invullen die op de product pagina staat van INSTAMAK koudasfalt.

 

Infranology helpt aannemers en opdrachtgevers voor een goede verwerking van de producten waarbij kwaliteit van het geleverde totaalproduct voorop staat, ook bij het koudasfalt kopen. Service en nazorg staan centraal in ons streven naar een optimaal eindresultaat.

 

Voor het koudasfalt kopen verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden, deze kunt u op onze website vinden. Bij het koudasfalt kopen graag het bestelformulier invullen die op de website staat.

 

 

koudasfalt kopen