soorten koudasfalt

Infranology verkoopt verschillende soorten koudasfalt van INSTAMAK. De soorten koudasfalt van Infranology zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om een zo goed mogelijke reparatie uit te voeren is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de korrelgrootte. Infranology let op de diepte van het reparatie vlak en de belasting, vervolgens geeft Infranology u een advies over een keuze voor het beste soorten koudasfalt voor u.

 

INSTAMAK koudasfalt soorten

  • Normaal zwarte koudasfalt
  • ZOAB koudasfalt
  • Rode koudasfalt

 

INSTAMAK koudasfalt heeft verschillende soorten hoogwaardige korrelgradaties volgens NEN13043 polymeerbitumen die gecombineerd zijn met een speciaal mengsel en additieven die een langdurige reparatie van schade garanderen. INSTAMAK koudasfalt is toepasbaar op autosnelwegen, provinciale en lokale wegen van diverse belastingklassen. IINSTAMAK koudasfalt is gecertificeerd conform de CE markering. Het INSTAMAK koudasfalt is in uitgeharde toestand vergelijkbaar met het bestaande asfalt.

 

INSTAMAK koudasfalt is verkrijgbaar in korrelgrootte:

  • 0/2 mm
  • 0/3 mm
  • 0/5 mm
  • 0/8 mm
  • 0/11 mm
  • 0/16 mm

 

Infranology heeft ook koudasfalt soorten voor ZOAB snelwegen en andere ZOAB wegen. Dit is een ZOAB koudasfalt met een holle ruimte percentage van 25-26% V/V. De verwerking van alle koudasfalt soorten van Infranology zijn hetzelfde. Waar wel op gelet moet worden is dat de ZOAB variant van INSTAMAK koudasfalt niet afgestrooid wordt met brekerzand. Dit komt doordat brekerzand in de holle ruimtes gaat zitten. INSTAMAK koudasfalt ZOAB is verkrijgbaar in de fractie 0/8 mm en 0/11 mm.

Voor het repareren van rode fietspaden en verkeersstroken is een rode fractie verkrijgbaar in de korrelgrootte 0/3 en 0/5. Deze koudasfalt soorten vrij lang houdbaar.

 

Kwaliteit is bij Infranology van groot belang, wij hopen daarom dan ook dat u voor een persoonlijk advies contact met ons opneemt over de verschillende INSTAMAK koudasfalt soorten.

 

Voor de verwerking van de soorten koudasfalt kunt u de verwerkingsvideo zien op onze website en op onze YouTube pagina. Ook geeft Infranology demonstraties voor het verwerken van INSTAMAK koudasfalt.

soorten koudasfalt

soorten koudasfalt

 

 

 

 

 

 

 

 

Home