INSTAMAK koudasfalt verwerken

INSTAMAK koudasfalt verwerken is zeer eenvoudig. Koudasfalt verwerken is nog nooit zo makkelijk geweest. Het is voor iedereen mogelijk om een asfalt te repareren binnen 5 minuten. Infranology heeft een verwerkingsvideo gemaakt genaamd: INSTAMAK koudasfalt verwerken. Deze video is te vinden op de YouTube pagina van Infranology. Ook is de video te vinden op de website van Infranology.

 

Droogbranden en/of voorstrijken van het reparatievlak met een primer is bij INSTAMAK koudasfalt niet nodig. INSTAMAK koudasfalt heeft geen uithardingstijd nodig en kan direct na het aanbrengen vrijgegeven worden voor verkeer. Dit is een van de eigenschappen voor het eenvoudig koudasfalt verwerken. Doordat het koudasfalt onmiddellijk te belasten is door ieder soort voertuig zonder punt of draaibelasting, kan de gerepareerde plek onmiddellijk vrijgegeven worden voor het verkeer. Hierdoor gaat er geen tijd verloren voor uitharding.

 

Bij drukke wegen is het van belang dat de mogelijkheid er is om snel en eenvoudig koudasfalt te verwerken. Er is niet veel tijd voor koudasfalt verwerken. Als dit niet mogelijk is kunnen er ontstoppingen ontstaan op de wegen met alle gevolgen van dien. INSTAMAK koudasfalt bied de mogelijkheid tot een snelle en efficiënte manier van koudasfalt verwerken.

 

INSTAMAK koudasfalt verwerken gaat als volgt:

  • Hak rond om het reparatiegat de loszittende delen weg
  • Het is van belang de randen haaks af te steken
  • Maak het reparatiegat bezemschoon (Het reparatiegat hoeft niet droog te zijn)
  • INSTAMAK koudasfalt is al gereed voor gebruik vanuit de emmer
  • Het INSTAMAK koudasfalt iets verhoogd aanbrengen in het gat en vervolgens egaliseren met een lichte verhoging, hierdoor kan het reparatiegat exact gelijk komen te liggen met het bestaande asfalt
  • Verdichten met een handstamper of trilplaat, dit is al voldoende om het INSTAMAK koudasfalt te verdichten
  • Er wordt aangeraden om het oppervlak af te strooien met brekerzand of de straatlaag WD06, hierdoor is het mogelijk direct verschillende soorten verkeer over het reparatievlak te laten rijden
  • Het reparatievlak met INSTAMAK koudasfalt is nu klaar om weer vrijgegeven te worden voor het verkeer

 

Koudasfalt verwerken is nog nooit zo makkelijk geweest! Zoals eerder aangegeven is de verwerkingsvideo te vinden op de YouTube pagina van Infranology en op de website.

 

koudasfalt verwerken