Partner in specialistisch maatwerk voor kwaliteit in de infrastructuur

infranology

PRODUCT

Koudasfalt aanbrengen

Het aanbrengen van koudasfalt met INSTAMAK is een eenvoudige en snelle klus die door iedereen kan worden uitgevoerd. Met de mogelijkheid om koudasfalt binnen slechts 5 minuten aan te brengen, biedt INSTAMAK een efficiënte oplossing voor wegwerkzaamheden en reparaties. Infranology heeft zelfs een handige verwerkingsvideo genaamd “INSTAMAK koudasfalt verwerken” op hun YouTube-pagina, evenals gedetailleerde instructies op hun website.

Een groot voordeel van INSTAMAK koudasfalt is dat het geen voorbehandeling zoals droogbranden of voorstrijken met een primer vereist. Dit bespaart niet alleen tijd maar maakt het ook direct klaar voor gebruik. Het koudasfalt kan onmiddellijk na het aanbrengen worden vrijgegeven voor verkeer, waardoor er geen tijd verloren gaat aan het wachten op uitharding.

Vooral op wegen met veel verkeersdrukte is het belangrijk om snel te kunnen handelen bij reparaties. Vertragingen kunnen leiden tot ernstige congestie en zelfs tot verstoringen in het verkeer. INSTAMAK koudasfalt biedt hier een ideale oplossing door een snelle en efficiënte manier van aanbrengen mogelijk te maken.

koudasfalt infranology
infranology
koudasfalt infranology

Koudasfalt aanbrengen

INSTAMAK koudasfalt verwerken gaat als volgt:

  • Verwijder losse delen rond het reparatiegebied en maak de randen haaks.
  • Maak het reparatiegebied schoon en vrij van vuil en vuiligheid.
  • INSTAMAK koudasfalt kan direct uit de emmer worden gebruikt.
  • Breng het koudasfalt iets verhoogd aan in het reparatiegebied en egaliseer het.
  • Verdicht het reparatiegebied met een handstamper of trilplaat.
  • Strooi brekerzand of WD06 over het oppervlak voor een betere hechting en directe berijdbaarheid.
  • De weg kan nu weer worden vrijgegeven voor verkeer.
  1.  

Met deze eenvoudige stappen is het mogelijk om snel en effectief reparaties uit te voeren met INSTAMAK koudasfalt, waardoor wegen veilig en functioneel blijven voor het verkeer.

Het aanbrengen van koudasfalt is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zoals eerder vermeld, kunt u de verwerkingsvideo vinden op zowel de YouTube-pagina van Infranology als op de website. Deze video’s bieden duidelijke instructies waardoor het aanbrengen van koudasfalt met INSTAMAK toegankelijk wordt voor een breed publiek. Met behulp van deze middelen wordt het proces van koudasfalt aanbrengen vereenvoudigd en gemakkelijker te begrijpen voor iedereen die het nodig heeft.

Neem contact op voor meer informatie over Koudasfalt

INFRANOLOGY

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!