Infranology heeft zich de laatste jaren ontaard tot een specialist op het gebied van voegvulling tussen bestratingen. Mortels in diversen toepassingen. Straatlagen onder bestrating van klinkers, van diverse aard en natuursteen. Gemodificeerd koudasfalt voor het blijvend herstellen van kleinschalige gaten in asfalt. Halfverhardingen met een landschappelijk karakter voor wegen, wandel- en fietspaden.

Door een jarenlange ervaring en kennis van deze materie en een intensieve samenwerking met organisaties, producenten en specialisten zijn we in staat totaalpakketten aan te dragen voor diversen oplossingen en toepassingen in de infrastructuur. Infranology gaat voor kwaliteit in een totaalpakket waarbij het rekening houdt met alle elementen die hieraan ten grondslag liggen. Hierbij maken we gebruik van de beste producten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Dit in combinatie met de  situatie waarin het wordt toegepast en de manier waarop het verwerkt wordt zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit.

Infranology begeleid opdrachtgevers en aannemers voor een juiste verwerking van de producten waarop kwaliteit van het geleverde totaalproduct voorop staat. Ook service en nazorg staan centraal in het streven naar een optimaal eindproduct.

Infranology zoekt bewust de samenwerking op met partijen die streven naar een hoogwaardige kwaliteit in de openbare ruimte.

Missie

Het ontzorgen van de opdrachtgever met een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor een beter straatbeeld in de openbare ruimte.

Visie

Infranology levert specialistische oplossingen in de openbare ruimte waarbij het streeft naar een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Dit wordt gerealiseerd door iedere situatie apart te analyseren en hierop een passend en doeltreffend advies te geven. Infranology werkt met hoogwaardige producten waarmee deze oplossingen te realiseren zijn. De focus ligt om een oplossing te bieden in een totaalpakket. Dit door de opdrachtgever te ontzorgen met specialistische vakkennis.

Infranology is vooruitstrevend en denkt met u mee!

Bij Infranology is vrijwel niets onmogelijk. Door de kennis en expertise dat Infranology opgebouwd heeft in de loop der jaren zijn we vrijwel in staat om voor iedere situatie een oplossing te bedenken. Dit mede door middel van samenwerking met verschillende specialisten op ieder vakgebied.  U heeft een idee en wij werken het uit. Door samen met u te kijken naar de mogelijkheden bedenken wij een plan, die door ons gerealiseerd kan worden. Ons doel is om een constructief goed werk af te leveren dat voldoet aan uw eisen en wensen.

Infranology denkt in oplossingen en ziet kansen

Op basis van kennis en ervaring is Infranology in staat om een goede passende oplossing te bieden. Infranology houdt rekening met de situatie, toepassing, eisen en beeldvorming. Dit zijn onze pijlers voor het bedenken van oplossingen. Door het opzetten van pilots en de werken te blijven monitoren, is Infranology in staat om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en in iedere situatie een persoonlijk advies te bieden die de wens van de opdrachtgever vervuld. Wij bieden persoonlijk advies, bij alle werken komt een specialist kijken om de situatie bekijken, dit om een zo goed mogelijk advies te kunnen geve

Service voorop!

Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons doel is om een constructief goed werk af te leveren dat voldoet aan uw eisen en wensen. In onze visie is belangrijk om goed samen te werken met de opdrachtgever. Infranology doet er alles aan om het proces voor u zo soepel delicaat mogelijk te laten verlopen. Niet alleen tijdens het werk, maar ook na het opleveren van het werk staat Infranology voor u klaar. Wij bieden onderhoud, service en nazorg.

De verwerking tot een goed eindresultaat

De verwerking is zeer essentieel voor het slagen van een goed eindresultaat. Door continu de werken te volgen en te monitoren heeft Infranology zich kunnen uitmonden in een specialist, niet alleen op het gebied van kennis en het bieden van oplossingen, maar ook op het gebied van verwerking. In de visie van Infranology is het product één en de verwerking twee. Vooral als we te maken hebben met specialistische producten en werken. Hiervoor is specialistische kennis nodig en een goede samenwerking tussen de opdracht gever en Infranology worden resultaten beduidend verbeterd.

Infranology ontzorgt de opdrachtgever op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud

Infranology ontzorgt de opdrachtgever op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud. Door de opdrachtgever overal te ontzorgen, maar wel goed mee samen te werken streeft Infranology naar een zo goed mogelijk eindresultaat. Hierdoor kan Infranology een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Intense samenwerking met specialisten

De producten van Infranology komen allemaal afzonderlijk van verschillende producten, een ieder streeft naar de hoogst waardige kwaliteit van de producten. Infranology werkt nauw samen met de verschillende leveranciers en heeft de mogelijkheid gebruik te maken van de verschillende laboratoria. Infranology werkt uitsluitend met de beste producten.

Daarnaast werkt Infranology  samen met Zandtec voor een optimale verwerking van de halfverhardingsproducten. Infranology kijkt niet alleen naar producten van hoogwaardige kwaliteit maar ook naar een optimale verwerking van de producten in de praktijk, dat is de reden waardoor Infranology een samenwerking is aangegaan met ZandtecInfranology staat voor advies, hoogwaardige kwaliteit,  vakkundige begeleiding en verwerking van de producten. Infranology en Zandtec streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van halfverhardingen in combinatie met de verwerking.

Subsidie op alle producten

Infranology krijgt subsidie op al haar productgroepen. Innovatie en ontwikkeling is een continue proces binnen Infranology. De drang om zich te verbeteren op alle productgroepen heeft Infranology toonaangevend in de markt gemaakt. Het doel is om de opdrachtgever altijd een goede en passende oplossing te bieden van een hoogwaardige kwaliteit.

Werkwijze Infranology