Partner in specialistisch maatwerk voor kwaliteit in de infrastructuur

John Spekking

INFRANOLOGY

Over Infranology

Infranology is een toonaangevend infrastructuurbedrijf dat gespecialiseerd is in onkruidvrije bestratingen en halfverhardingen. Sinds onze oprichting in 2007 hebben we ons toegelegd op het leveren van kwaliteit en het streven naar optimale resultaten.

Onze oprichter, John Spekking, begon zijn carrière in de wegen- en infratechniek. Al snel raakte hij gepassioneerd door onkruidvrije bestratingen en halfverhardingen. Vanuit zijn visie gelooft hij dat een succesvolle constructie alleen mogelijk is wanneer het geheel wordt benaderd, in plaats van de afzonderlijke delen. Met oog voor detail hebben we diverse producten ontwikkeld en samengesteld, waarbij we streven naar een totaalconcept.

Bij het ontwikkelen van onze producten hebben we samengewerkt met specialisten op verschillende gebieden, waardoor Infranology een totaalconcept kon creëren. Onze focus lag altijd op eenvoud, effectiviteit en duurzaamheid. We geloven dat ware innovatie voortkomt uit deze principes.

infranology

Binnen ons bedrijf staat ontwikkeling en innovatie centraal. We kijken niet alleen naar het product, maar ook naar de mensen die het mogelijk maken. Bij Infranology hebben onze medewerkers een centrale positie en krijgen ze de ruimte om zich te ontwikkelen en te groeien. We streven ernaar om elk individu in zijn of haar kracht te zetten. We benaderen uitdagingen op een positieve en oplossingsgerichte manier, waarbij we geloven dat de details het verschil maken.

Met trots kunnen we zeggen dat Infranology heeft bijgedragen aan toonaangevende projecten in heel Nederland. We leveren producten en diensten door het hele land. Ons team werkt nauw samen, waarbij ieders individuele kennis en expertise worden ingezet om hoogwaardige resultaten te behalen.

Kwaliteit
0%
Innovatie
0%
Samenwerking
0%
Duurzaamheid
0%
Klantgerichtheid
0%

Bron: AR

INFRANOLOGY

A-Klasse Label

A-Klasse Label: Het A-Klasse Label, een initiatief van Infranology, promoot kwaliteit in de wegenbouwbranche.

Het label werd in 2015 gelanceerd om productkwaliteit te verbeteren en vertrouwen bij afnemers op te bouwen. Bedrijven die met Infranology’s kwaliteitsproducten werken, kunnen het label verdienen, wat de betrouwbaarheid van hun informatie over producten bevestigt. Dit helpt afnemers bij het kiezen van hoogwaardige producten en stimuleert bedrijven om in kwaliteit en vakmanschap te investeren. Het label wordt verleend na beoordeling door Infranology en ICD, op basis van specifieke criteria. Het staat voor 100% kwaliteit en vakmanschap in de wegenbouwbranche.

INFRANOLOGY

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Maatwerk in de infrastructuur
Infranology: innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig