Partner in specialistisch maatwerk voor kwaliteit in de infrastructuur

infranology

PRODUCT

Mortels

Infranology is dé specialist op het gebied van hoogwaardige mortels voor infrastructuurprojecten. Als trotse dealer van Tillman InfraTechnology bieden wij een uitgebreid assortiment cementgebonden producten en voegvullingen voor diverse bestratingsmaterialen in de grond-, weg- en waterbouw.

Met jarenlange ervaring in het aanbrengen van voegen begrijpen wij het belang van deskundig advies om het juiste product te kiezen. Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden naar een succesvol resultaat.

Infranology gaat een stap verder door complete pakketten aan te bieden, inclusief de fundering. Wij maken onderscheid tussen waterdoorlatende en niet-waterdoorlatende voegen, en daarom kunnen wij een langdurige garantie op onze voegwerkzaamheden bieden. Bovendien kunnen wij de constructie doorrekenen, wat ook tot de mogelijkheden behoort.

mortels-infranology-3

MORTELS

Veelzijdig assortiment

Ontdek ons veelzijdige assortiment met hoogwaardige mortels, waaronder voegengietsystemen, crack fillers, kleefmortels, split compounds en ZOAB fillers. Deze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals voegvulling, reparatie van scheuren in asfalt, ZOAB vulling en het plaatsen van verkeersgeleiders.

Bij Infranology gaan we alleen voor het allerbeste. Kies voor Infranology en verzeker uzelf van een professioneel resultaat dat de tand des tijds doorstaat. Samen bouwen we aan een sterke infrastructuur!

Voor meer informatie over Mortels

Bestekposten Mortels

Download hier de bestekposten van Infranology als PDF- en RSX-bestanden voor gedetailleerde informatie over onze diensten en producten. Gebruik ze direct in uw projecten en neem contact met ons op voor eventuele vragen.

INFRANOLOGY

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!​