Partner in specialistisch maatwerk voor kwaliteit in de infrastructuur

PRODUCT

Voegvulling

Ontdek de oplossing tegen onkruidgroei en verbeter de esthetiek en duurzaamheid van uw bestrating met Infranology’s epoxy voegvulling. Onze 2-componenten reactieharsbindmiddel is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde componenten en additieven, waardoor het uitblinkt in materiaalsterkte en kwaliteit.

Onze epoxy voegvulling is niet alleen water- en luchtdoorlatend, maar ook bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden, zoals minerale oliën, benzine, strooizout en reinigingsmachines. Het minimaliseert onderhoud en behoudt zijn poreuze eigenschappen na uitharding, waardoor het perfect geschikt is voor water- en luchtdoorlatende voegen. U kunt kiezen uit neutraal en steengrijs om uw bestrating aan te passen aan uw stijl.

Bij Infranology bieden we twee varianten van epoxy voegvulling aan: E1000 en E2000, geschikt voor gebruik in wegen, pleinen, bestrating en meer. Combineer ze met waterpasserende bestrating en voegstenen voor de beste resultaten.

 

VOEGVULLING

Jarenlange ervaring

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis bij het verwerken van epoxy voegvullingen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Laat Infranology u adviseren over de juiste epoxy voegvulling voor uw specifieke situatie. Met ons allesomvattende pakket, inclusief fundering, bieden we zelfs een langdurige garantie op de door ons aangebrachte voegen. Voor meer informatie en persoonlijk advies, staan we altijd voor u klaar. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Infranology’s epoxy voegvulling.

Voor meer informatie over Epoxy Voegvulling

Infranology

Projecten met voegvulling

INFRANOLOGY

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Bestekposten Voegvulling

Download hier de bestekposten van Infranology als PDF- en RSX-bestanden voor gedetailleerde informatie over onze diensten en producten. Gebruik ze direct in uw projecten en neem contact met ons op voor eventuele vragen.